Over ons

Over ons

Wij zijn een professionele jonge organisatie waarbij de cliënt centraal staat. De zorg die u nodig heeft brengen wij in goed overleg met u zorgvuldig in kaart. Samen met u gaan wij op zoek naar oplossingen en mogelijkheden. Wij streven er naar uw verblijf thuis zo aangenaam en vertrouwd mogelijk te houden.

Combi Zorg draagt op ondernemende en maatschappelijk verantwoorde manier bij aan de zelfstandigheid van mensen. Met een breed aanbod aan diensten, bewegen wij ons als toonaangevende aanbieder pro-actief in het hart van de samenleving zowel voor de gesubsidieerde als de zelfbetalende klant.

Onze deskundige medewerkers zijn ambassadeurs van onze organisatie, werken autonoom, hebben de vrijheid en worden optimaal gefaciliteerd. Combi Zorg is een organisatie met veel ervaring waarbij uw wensen als onze cliënt centraal staan. Onze team is klein en bestaat uit vaste medewerkers. Professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons voorop.

U bent van harte uitgenodigd vrijblijvend met ons van gedachten te wisselen.

Combi Zorg

  • PERSOONLIJKE VERZORGING
  • (WIJK)VERPLEGING

  • PALLIATIEVE ZORG

  • HUISHOUDELIJKE VERZORGING

24/7 BEREIKBAAR

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en 7 dagen in de week ongeacht feestdagen. Als wij uw aanvraag binnen hebben, dan kunnen wij u een persoonlijk advies uitbrengen over onze particuliere zorg. Tijdens dit gesprek wordt samen met u bepaald welke zorg u wenst of welke zorg noodzakelijk is.

Huishoudelijke hulp nodig?

Als u extra hulp in het huishouden kunt gebruiken. Ook dan kunt u bij Combi Zorg aankloppen. Wij nemen u de zorg uit handen en regellen een betrouwbare huishoudelijke hulp voor u.